BAYRAMLAŞMA 2011 Yazdır e-Posta

31 Ağustos 2011  Ramazan Bayramı 'BAYRAMLAŞMA' etkinliği  KAZAK TURKLERİ VAKFI ,HOCA AHMET YESEVİ VAKFI ve DOĞU TÜRKİSTAN GÖÇMENLER CEMİYETİ ' ortaklaşa aldıkları karar doğrultusunda Kazak Türkleri Vakfı salonunda Bayramın ikinci günü saat 14.00'te katılımcılarla beraber gerçekleştirilmiştir. Bayramlaşmaya Kazak Türkleri Vakfı, Hoca Ahmet Yesevi Vakfı ve Doğu Türkistan Göçmenler Cemiyeti ile Nogay Türkleri Derneği yetkilileri ve mensuplarının katılımıyla icra edilmiştir. Bayramlaşma töreninde Bayram ve bayramın ehemmiyeti birlik ve beraberliğin önemi dile getirilmiş olup katılımcıların fikirlerini beyan etmesi ve ikramlarla son bulmuştur.

KAZAK TÜRKLERİ VAKFI,HOCA AHMET YESEVİ VAKFI,DOĞU TÜRKİSTAN GÖÇMENLER CEMİYETİ YÖNETİMLERİ