VAKFIMIZA ZİYARET Yazdır e-Posta

1 Temmuz 2011   Kazakistanda faaliyet gösteren ve tüm dış dünyadaki Kazakların sorunları ile ilgilenen Dünya yüzü Kazakları Derneği Genel Sekreteri Botagöz UATKAN Vakfımıza ziyarette bulunmuşlardır. Kazakistanın Başşehri  Astana da geçen aylarda düzenlenen 4.Kazak Kurultayı nın ardından Vakfımıza teşekkür ziyaretinde bulunmuştur. yapılan bu ziyarette Baskan A.Vahap KILIÇ ,Ertuğrul ERBAŞ , A.Mecit OKTAY , Celal KAHRAMAN , Mehmet ŞEREFLİ  ve İdare Amirimiz A.Selam MALKOÇ hazır bulunmuşlar ve karşılıklı görüşmelerin ardından ikram faslı ve şeref defterinin imzalanması ile ziyaret son bulmuştur.