AVRUPA FUTBOL TURNUVASI VE KURULTAYI Yazdır e-Posta

11 - 12 Haziran 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuva ve kurultay çalışmaları İsveç'in Vasteras şehrinde iki gün süren Avrupada yasayan Kazaklar arası Futbol turnuvası ve Kazak Kurultayı çalışmalarını tamamlamışır. Geleneksel olarak yapılan Futbol Turnuvasına Türkiyeyi temsilen Kazak Türkleri Vakfı futbol kulubü ilk defa katılarak turnuvada ikinci olmuştur. ikinci günü yapılan sanatsal gösteri ve eğlence şenliğinin ardından Turnuva ve Kurultay son bulmuştur. Turnuvada Türkiyeyi ve Kazak Türkleri Vakfını iyi bir şekilde temsil ederek dereceye giren Vakıf yöneticilerini ve futbolcuları tebrik ediyoruz.