AVRUPA KAZAKLARI FUTBOL TURNUVASI VE KURULTAYI Yazdır e-Posta

12 Haziran 2011 'de İsveç'in VASTERAS şehrinde yapılacak olan Avrupadaki ülkelerde ve Türkiyede yaşayan ve Kazakistanında katılımcı olarak iştirak ettiği Avrupa Futbol Turnuvası ve Kurultayına katılmak üzere Türkiyeden KAZAK TÜRKLERİ VAKFI Futbol Kulubünün temsilcileri 10 Haziran Cuma günü İstanbuldabn hareket etmişlerdir. Kafilenin başkanlığını Kazak Türkleri Vakfı Baskan Yardımcısı Cumali ZENGİN 'in yaptığı  ve Yönetim Kurulu Üyesi Vakıf Genel Sekreteri Ertuğrul ERBAŞ ve 17 lisanslı futbolcunun katıldığı ekip 28 kişi olarak cuma günü saat 9.30 da İstanbuldan İsveçe uçmuşlardır. Turnuvada mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar diliyoruz. Bundan sonra yapılacak olan bir Turnuvanında İstanbul 'da gerçekleştirilmesini arzu ediyor tüm katılımcılara tekrar başarılar diliyoruz.