VAKFIMIZA ZİYARETLER Yazdır e-Posta

21 Mayıs 2011  Vakfımız TOY salonunda Eskiden Vakıf Başkanlığı yapan Derviş KILIÇ 'ın kızkardeşinin düğününe Sayın Milli Eğitim Bakanımız Nimet ÇUBUKCU ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyon Başkanı Prof.Dr.Burhan KUZU süpriz bir ziyaret yaparak Vakfımızı ve Düğün sahiplerini onurlandırmışlardır.İzdihamın yaşandığı düğünde Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN , Belediye Başkan Yardımcısı İlyas SAKA ,Salihli Kazak Türkleri Dernek Başkanı İlyas VURAL , hazır bulunmuşlardır. düğün yemeği ikram edilen misafirlere ayrıca yöresel hatıra eşyalar düğün sahibi tarfından takdim edilmiştir. misafirlerin gidişinin ardından Demokrat Parti Genel Başkanı eski Bakanlarımızdan Kazak Dostu Namık Kemal ZEYBEK düğüne iştirak etmişlerdir. yapılan düğün yemeği ikramından sonra Vakıf Hatıra defterini imzalamışlardır. Vakfımızı ziyaret eden tüm misafirlere teşekkür ederiz.

mod_vvisit_counterHepsi520150