DUYURU PDF Yazdır e-Posta

Mezarlık yeri ile alakalı duyurudur.Vakfımız yönetimi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi(Mezarlıklar Müd.) arasında yapılan görüşmeler neticesinde Vakfımıza toplu mezar yeri tahsis etmeyi teklif etmişlerdir.Büyükçekmece(Tüyap arkası)`de bulunan mezarlıktan toplu halde veya tek tek mezar yeri almak isteyenlerin Vakıf idare mevkine müracaatları önemle rica olunur.Müracaatların fazla uzamaması alacağımız yerin temini açısından çok önemlidir.

Tüm toplulumuza duyurulur.Mezarlıkta vakfımıza ait özel bir bölüm tahsis edilecektir.Müracaatların çabuk olması menfaatimiz icabıdır.Tahsis 70-80 kişi ile sınırlı olup öncelikli müracaatlar değerlendirilecektir.Şartlar için Vakfımızın idaresine  müracaat edilmelidir.

K.T.V. Yönetim Kurulu